Dubbele breedplaatwanden

Bouwmuren en kelderwanden leveren wij als holle wandelementen. Op de bouwplaats worden deze wanden als een geheel volgens vooraf vervaardigde, en door u goedgekeurde tekeningen, op de juiste plaats gemonteerd. Dit kan nadat de ondervloer is gestort of zoals hiernaast, op de foto, is te zien kan men kiezen voor de buitenschil tot de onderkant van de vloer door te trekken. Na het plaatsen van de elementen de betonvloer tot tegen deze buitenschaal van de wand vullen met de daarvoor gekozen betonkwaliteit. Zo ook kunnen we er voor kiezen om de in het zicht komende kopse kanten van de holle elementen fabrieksmatig al met beton dicht te zetten. 

Ook funderingen kunnen wij maken in deze Dubbele breedplaat wandelementen vanaf minimaal 400 mm hoogte en maximaal 500 mm breed. Bijna elke willekeurige plattegrond kan met dit systeem worden uitgevoerd.

De maximale afmetingen van deze elementen zijn horizontaal x verticaal resp. 8 x 3 m als wel 3 x 8 m in de andere richting. De grootte van de elementen wordt, indien gewenst naar gelang de hijscapaciteit van de bouw- of mobiele kraan, in overleg aangepast. 

‚ÄčNiet alleen de sparingen voor deuren en ramen maar ook de houten bekisting of zelfs de complete kozijnen kunnen fabrieksmatig worden ingebouwd, waardoor vele manuren in de bouw te besparen zijn.

De doorvoeren voor de NUTS-bedrijven, electradozen en -leidingen en o.a. stekkenbakken voor het eventueel opgaande metselwerk kunnen in de fabriek al worden ingebouwd. Op verzoek kunnen wij zelfs waterdichte doorvoeren inbouwen.

Zoals onze naam, VAVA, al aangeeft "Van Asperen Voor Advies" zullen wij u optimaal adviseren voor het beste resultaat.