This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Kelderwanden

Deze kelderwanden bestaan uit 2 stuks betonschalen van elk 50 of 60 mm dik als een geheel geproduceerd. Fabrieksmatig voorzien van de opgegeven binnen- en buitenwapening (minimaal 2x ΓΈ8 # 200mm). Eveneens in de fabriek voorzien van 2 stuks schroefhulzen t.b.v. de montage met trek- en duwschoren van voldoende lengte. Beide schalen worden op de bouwplaats als een geheel, evenwijdig aan elkaar, in wanddiktes van 200 tot wel 400 mm geleverd.

Montage:

Voor elk wandelement max. ca. 8.000 mm breed met een maximale hoogte van 3000 mm. Of tot 8000 m1 hoog en max 3000 m1 breed zijn 2 stuks stelblokjes (voor waterdicht minimaal 30 mm hoog) nodig op minimaal 50 mm uit de onder hoek. Voor het, met de bouwkraan, tillen van de elementen zijn eveneens fabrieksmatig 2 stuks hijsbeugels aangebracht. Voor de koppeling van de wapening onderling, tussen de verschillende elementen, leveren wij, op uw verzoek, passende wapeningskorven op maat. Deze adviseren wij meteen na het plaatsen van de ene en voor het volgende elementen al aan te brengen.

DB wandelementen van 1 tot wel 8 m1 breed tot gedeeltelijk 3 m1 hoog.
20 stuks DB wandelementen plaatsen in 4 uur tijd.
Waterdichte doorvoer in de Dubbele Breedplaatwanden