Tekenbureau VAVA Veghel BV


Afdeling: Teken- en adviesbureau

Wie zijn wij

"V A V A - V e g h e l B.V." is vanaf 1995 actief als zelfstandig bouwkundig tekenbureau. Opgericht door Willem van Asperen om nog meer gericht te kunnen adviseren en verkopen tot in detail. Dit kan dan ook gezien de ervaring vanaf 1970 opgedaan als bouwkundig tekenaar/opzichter voor enkele zeer gerenommeerde Architectenbureaus. Daarna jaren actief als verkoopleider en adviseur werkzaam geweest voor binnen- en buitenlandse betonfabrieken in o.a. systeemvloeren en –wanden, waarvoor Willem van Asperen ook vaak zelf het bijpassende digitale tekenontwerp maakte. 

Wat kunnen wij

"V A V A - V e g h e l B.V." ontwerpt nog steeds systeemvloeren en -wanden voor de kleinschalige projecten en niet uitsluitend alleen voor de particuliere opdrachtgevers. Wij schromen niet om ook bedrijfsaanpassingen in goed overleg met betreffende gemeenten en opdrachtgevers tekentechnisch te verwezenlijken. Als geboren en getogen Veghelaar zijn we ook zodoende in Veghel gevestigd en actief tot in `n straal van ca. 50 km er omheen. De reden hiervoor is dat we elke dag, indien nodig, aanwezig moeten kunnen zijn op de betreffende bouwplaats.

Wat doen wij

"V A V A - V e g h e l B.V." is de onderneming die u de uw ontbrekende ondersteuning kan geven voor o.a. al uw bouw- en verbouwplannen. Onze manier van werken kenmerkt zich, mede door het gebruik van geavanceerde automatiserings-technieken en door snel en adequaat reageren. Daarbij gebruikmakend van het meest recente digitaal ACAD tekensysteem als ook digitale memorecorder voor het digitaal verslaan van o.a. bouwvergaderingen en dito organizer voor het digitaal plannen hiervan. Wij volgen nauwgezet de meest recente ontwikkelingen om "up to date" te blijven, zodat wij onze opdrachtgevers projecten kunnen laten realiseren, waarmee zij zich kunnen onderscheiden. Wij zijn werkzaam zowel in de kleinschalige utiliteitsbouw als in de woningbouw. Hiervoor kunnen wij het totale traject van schetsontwerp via de definitieve bestektekeningen tot en met de oplevering aanbieden. 

Waar werken wij

"V A V A - V e g h e l B.V." is gevestigd aan het Aa-straatje 8 (op de Markt) te Veghel. 
Klik op "Route" voor de wegenkaart.

Bouwplannen?

Mocht u bouwplannen hebben, en dat heeft u nu of in de toekomst, bel dan een van onderstaande nummers of mail naar: info@vavaveghel.nl voor meer informatie.

Telefoon +31 (0) 413 319 001
Fax <> +31 (0) 84 83 85 747 
Mobiel +31 (0) 653 109 025
Of klik op "Contact" voor meer informatie.