This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Wand- en Dakelementen

Deze bestaan uit 50 mm betonschalen met fabrieksmatig aangebrachte en speciaal hiervoor ontwikkelde en verzinkte tralieliggers, die samen de constructie vormen. Geen beton opstorten, geen gordingen en geen gekraak. Meer wooncomfort, Brandwerender en geluidwerender. Inclusief de op de bouwplaats door VAVA-Veghel aan te brengen milieuvriendelijke, tot wel 240 mm dikke, naadloze isolatie.

Montage:

Wand- en dakelementen worden plat op de wagen aangeleverd. De wanden met kettingen en 2 haken aanpikken en op de afgetekende ondervloer op hoogte zetten. Vast boren, door de fabrieksmatig aangebrachte hulzen, aan de betreffende wanden en/of vloer. De Dakelementen aanpikken met 4 kettingen van voldoende lengte en 4 hijshaken waarvan er 2 om in te korten naar de betreffende dak schuinten. Eveneens vast boren, door de fabrieksmatig aangebrachte hulzen, op de oplegging. Op de bouwplaats een 16 mm dikke DWD-plaat aanbrengen over het fabrieksmatig reeds op max 600 mm h.o.h. aangebrachte houten regelwerk.

De randen van de gevels en dak opsluiten door de kopgevel op te trekken tot bovenkant van deze DWD-plaat. Evenals de dagkanten van de dakramen. Klaar voor riet, pannen of zink enz….

Het visiteplaatje van ons bedrijf. Mooi gelegen in Heerde tussen de weilanden. Ontworpen door Architect Jeroen Dingemans uit ‘s-Hertogenbosch.
Kelder met DB wanden en bovenbouw met Massiefdak en -wandelementen.
Montage van de 16 mm DWD platen.
Wandelementen met houten stelkozijnen
Dakelement detail zonder latten.

Voor meer referentie werken klikt u hier onder op de schakel sites.